Rasfat NE-BUN pentru suflet de femeie


Deloc placuta mi-a fost surpriza sa descopar o noua moda de emancipare a femeilor prin bisericile „prea” conservatoare/”retrograde” care au „nevoie” urgenta de cateva duzini de sesiuni intensive de feminism „biblic” de la amvonul bisericii, ambalate in „seminarii de sanatate si nutritie”. In dorinta de a „lumina” femeile, de a le „dezbrobodi”  si a le „ferici” barbatii, pastorul organizeaza o saptamana speciala dedicata sexului frumos in care acestora sa le fie „destupate” mintile si sa li se „deschida” ochii( tot asta promisese si sarpele…). La ce anume sa li se deschida ochii? La „dezrobirea” lor atat de stringent „necesara” bunastarii familiilor si bisericilor lor. Astfel dar , avand ca invitata o prezentatoare cat mai shic ( o s-o numesc „scufita rosie”), cu un power-point (primit pe email) descretitor de frunti, toata suflarea sexului slab este (re)educata sa inteleaga trei mari „adevaruri prezente”, indispensabile noii revolutii feministe din biserici:

1. „Indatoririle femeii sunt mai sacre si mai importante decat cele ale barbatului.”
2.” Sa SIMTA pozitia pe care Dumnezeu i-a desemnat-o” anume
3. „Egalitatea [musai si fara negocieri] cu barbatul”

Prezentarea, condimentata cu istorioare dulcegi si ilustratii in care ea e cu un cap mai „inalta” ca el, si bine garnisita cu deturnari de versete biblice, cat sa iasa pasenta egalitatii sexelor, fara „doar” si „poate”  ca nu poate decat sa cada cu tronc inimilor revolutionare ale femeilor revoltate de nedrepta „stapanire” a masculilor; asa desert „duhovnicesc” nu poate fi decat un rasfat „pe cinste” pentru sufletele Evelor mondene… Dupa o asa sendinta de indoctrinare feminista, femeile sunt inarmate pana-n dinti cu argumente „biblice” pentru a sfarma jugul „asupririi” din partea masculilor. Amazoanele crestine proaspat absolvente ale training-ului de ochire la tinta  in inima „dictaturii” masculilor , pentru victoria revolutiei feministe „crestine”, sunt super-motivate si insufletite sa rupa „jugul” cu orice pret.

Astfel, „Scufita Rosie”,amazoana-instructoare,o zambareata non-stop emanand de siguranta de sine si transmitand cu tot limbajul ei corporal ca fraiele sunt la ea!… le da o lectie de „exegeza biblica” proaspat recrutelor asa incat odata ajunse la cratita familiei sa poata argumenta „egalitatea” lor cu sotii fericitelor „luminate”. Apoi urmeaza explicarea cu lux de amanunte  si a consecintele imediate si practice ale egalitatii lor „biblice” cu barbatii: de acum inainte „legea Evei moderne” in camin va fi:  ea va spala a treia farfurie din chiuveta doar dupa ce si el o va fi spalat pe a doua; ea va curata a treia ceapa doar dupa ce si el isi va fi platit pretul lacrimilor in fata celei de-a doua cepe; ea va spala wc-ul doar daca si numai atunci cand  si el va spala bideul etc etc „Egalitate sau moarte” – noua deviza a revolutiei feministelor „crestine”!

Se pare ca exista o adevarata campanie in directia asta…

Nefericitelor nespalate inca total si iremediabil la creier le recomand un mini-curs de dezintoxicare AICI si AICI.

PS: nu va asteptati ca texte precum:

Dar vreau să ştiţi că Cristos este capul oricărui bărbat, că bărbatul este capul femeii, iar Dumnezeu este capul lui Cristos.” (1 Corintieni 11:3, NTR)

sa li se prezinte pentru a speria amazoanele-recrute. Daca totusi ar risca sa pomeneasca asa „abominatie” biblica, drept „vaccin”, fara „doar” si „poate” „Scufita Rosie” ar avea imediat raspunsul: conform „expertelor” in „exegeza biblica” feminista acel text „macabru” ( ca si toate celelalte ce „par” sa sustina ca femeia trebuie sa se fie supusa barbatului) daca nu-s interpolari tarzii si „nefericite” ale vreunui scrib hiper-misogin, atunci „cu siguranta” sunt conditionari culturale „total depasite”  azi in lumea noastra „desteptata”…

Despre Liviu
Crestin.

One Response to Rasfat NE-BUN pentru suflet de femeie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: