”De ce trebuie să fiţi voi cei de pe urmă care să-l aduceţi pe rege înapoi acasă?” (2 Samuel 19:11, NTR)


„9. În toate seminţiile lui Israel, toţi oamenii vorbeau între ei şi ziceau: „Regele ne-a eliberat de sub puterea duşmanilor noştri. El a fost cel care ne-a izbăvit de sub puterea filistenilor, iar acum a trebuit să fugă din ţară, izgonit de Absalom.

10. Acum însă Absalom, pe care l-am uns să domnească peste noi, a murit în luptă. Prin urmare, de ce nu spuneţi nimic ca să-l aduceţi pe rege înapoi?”
11. Când regele David a aflat ce vorbesc între ei toţi israeliţii, a trimis acest mesaj preoţilor Ţadok şi Abiatar: „Întrebaţi-i pe cei din sfatul bătrânilor lui Iuda: «De ce trebuie să fiţi voi cei de pe urmă care să-l aduceţi pe rege înapoi acasă?

(2 Samuel 19:9-11, NTR)

Vizionand documentarul televiziunii nationale despre Majestatea Sa Regele Mihai  I al Romaniei unde este evocata marlania santajarii si alungarii Regelui ,  mi-a fugit mintea la textele biblice de mai sus. Ca si regele David, rege legitim al evreilor, si Majestatea Sa Regele Mihai a fost alungat de o sleatha de bolsevici aserviti rusilor. Intrarea in normalitate a Romaniei este sinonima alungarii uzurpatorilor tronului si reinstaurarii conducatorului de drept al tarii. ( Nu este deloc de mirare de ce neo-bolsevicii lui Iliescu si odraslele lor l-au alungat pe Rege in anii 90.)

Romanii ar fi cazul sa se trezeasca macar acum, dupa inca 20 de ani pierduti fara Rege. Cuvintele Scripturii sunt mai actuale ca oricand desi aici si acum este vorba de Regele Mihai I al Romaniei.

Noua , romanilor, adica mie si tie, ni se adreseaza stringent intrebarile de foc :

” de ce nu spuneţi nimic ca să-l aduceţi pe rege înapoi?”

De ce trebuie să fiţi voi cei de pe urmă care să-l aduceţi pe rege înapoi acasă?”

PS:  Regele Mihai îi domină pe liderii republicii

Despre Liviu
Crestin, absolvent al unei facultati de teologie (protestanta). Pasionat de Biblie, carte buna, muzica buna, film bun,alte bunatati... si teologie comparata si istoria Bisericii. De orientare teologica Wesley-ana, simpatizant al paleo-ortodoxiei.

4 Responses to ”De ce trebuie să fiţi voi cei de pe urmă care să-l aduceţi pe rege înapoi acasă?” (2 Samuel 19:11, NTR)

  1. Vasile Bel says:

    Frate Liviu noi dorim ca regele sa vina pe tron.

  2. Pingback: ”De ce trebuie să fiti voi cei de pe urmă care să-l aduceti pe rege înapoi acasă?” via Pro(-)scris « Istorie Evanghelica

  3. Frate Liviu, se spunem că în ’90 am revenit la normalitate. O grosolană minciună. Înainte de căderea cortinei de fier şi peste noi eram monarhie constituţională, revenirea la normalitate însemna de fapt revenirea la monarhie. Ca istoric pot doar să ma uit cu regret înapoi la deciziile pe care le-au luat oamenii politici de atunci.

    Un alt monarhist, dar şi fiu de Rege…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: