Bragă făcută acasă – rețetă


Marius Cruceru

Ideea s-a copt, pardon, s-a fermentat de ceva vreme.

Se știe că procesele de fermentație din producerea borșului sînt învecinate cu cele care produc braga. În urmă cu ceva săptămîni am fost la Atletul Albanez, în Slatina, am băut, ca de obicei, bragă, apoi bragă amestecată cu limonada făcută tot în același local.

Am mers acasă chitit să fac bragă cumva, dar simplu, fără toate complicațiile din rețetele de pe internet sau transmise din Dobrogea la Turnu Măgurele.

Am făcut din nou borșul în oală de pămînt. Regulamentar, așa cum se face.

Apoi am făcut socată, cu mentă, lămîie și puțină miere.

Vezi articolul original 67 de cuvinte mai mult

Despre Liviu
Crestin, absolvent al unei facultati de teologie (protestanta). Pasionat de Biblie, carte buna, muzica buna, film bun,alte bunatati... si teologie comparata si istoria Bisericii. De orientare teologica Wesley-ana, simpatizant al paleo-ortodoxiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: