Creaturi uimitoare care sfidează evoluţia


Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.


Despre Liviu
Crestin.

8 Responses to Creaturi uimitoare care sfidează evoluţia

  1. Crist_ina says:

    Ramai uimit, ramai incantat, iar daca esti sincer, iti pui mana la gura si te gandesti mai serios ce alegi sa crezi…”stiinta oamenilor” sau „stiinta lui Dumnezeu”

  2. cris says:

    aici sunt doar cateva din multimea lucrurilor pe care nu le pot explica evloutinistii . oricate scenarii ar crea pentru a demonstra ca niste fiinte au evoluat , nu vor reusi deoarece nu se poate explica. 🙂 o zi buna

  3. Pingback: creaturi ce sfideaza logica evolutiei! « LITERE PE ŞEVALET.

  4. Norbert Henning says:

    Grozav si multumesc mult, va rog sa-mi trimiteti cit mai multe material de felul acesta. Multumim ca Dumnezeu nui de renegat sau de combatut. Apsolut minunat…

  5. avi avi says:

    Nebunul spune:”Nu exista Dumnezeu”.

  6. Nebunul spune:”Nu exista Dumnezeu”.

    • Ori nu pricepe cineva necesitatea afirmarii existentei lui Dumnezeu, ori nu vrea. Mintea poate fi blocata de afectiune, se perverteste si respinge adevarul, crezand minciuni.

      Doar adevarul ne face liberi de prejudecati, dar ne si purifica(in religie acesta se numeste „sfintite”), ferindu-ne astfel de alte neadevaruri.

      Autorul si suma tuturor adevarurilor se numeste „Cuvant” si El este o Persoana, daci cine lupta contra adevarului se autodistruge.

      Daca stim aceasta, dece nu traim ” tot adevarul”?Nu suntem liberi sa il traim, deoarece suntem inca robii minciunii, pe care o iubim si ne e frica sa scapam de ea.

      Trebuie sa cerem eliberarea si sa o dorim. Ea vine din afara noastra. Nu ne putem autoelibera, fiind robi. Doar ..”Adevarul” ca Persoana ne poate face liberi de neadevaruri.

      Acest proces al eliberarii se numeste „Convertire” sau schimbare , nu poate fi explicar dar poate fi experimentat. Deci Converirea este si un act(de debut, de unde incepe procesul) si un proces.Finalizarea lui se nimeste”Nastere din nou”.

      Nasterea nu este inceputul ..ci sfarsitul procesului prim al Convertirii, dupa 9 luni de sarcina, dupa nastere, incepe cresterea, dar ea este de alta natura.

      Omulnou nascut trebuieste ..”sa creasca” pana ajunge..”Om mare”.al doilea proces…maturizarea.( in religie se numeste sfintenia).

      Ma opresc aici.

  7. coscub ion says:

    interesant.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.